Piheys, saituus, itaruus - rakkaalla lapsella on monta nimeä.
Allekirjoittanut on saanut myös lisänimen
”tarjoushaukka” - on kyse sitten ruoasta, vaatteista tai mistä vaan.
Kun näen punalaputettua lihaa, en pysty kävelemään ohi.
Naudan jauheliha ja kananrintafileet vaan aina päätyy ostoskoriini.
Pakastimeen vaan!
Helpommin sanottu kuin tehty,
varsinkin kun taloudessa on vain yksi jääkaappipakastin-kombinaatio.
Kaksi 800g kanapakettia ja loota on täysi.
Mutta.... Sitten kesytetään kaaos!
Otetaan avuksi minigrip pussit
(nämä voi pestä ja käyttää uudelleen) ja aletaan hommiin.
(nämä voi pestä ja käyttää uudelleen) ja aletaan hommiin.
Jauheliha pakastetaan perheesi tarpeita vastaavissa määrissä.
Tuupataan pussiin, ilmat pois ja muotoillaan pakastinlaatikkoa vastaavaan kokoon.
Kana suikaloidaan ja maustetaan - kyllä luit oikein -> maustetaan.
Ja laitetaan pussiin, ilmat pois ja sopivaksi laataksi.
Nämä laatat pakastetaan vaakatasossa ja seuraavana päivänä voit siirtää pystyasentoon.
Näin maksimoit myös pakastimesi käyttötilavuuden.
Itse pilkon kananfileet ja laitan mausteiksi yleensä
öljyä, valkosipulia, currya, suolaa ja pippuria.
Aamulla otan laatan sulamaan jääkaappiin
ja illalla saan kivasti marinoituneen
ja valmiiksi suikaloidun sulan kanan pannulle.
- Emmi
Kommentit
Lähetä kommentti